Velden zijn niet correct ingevuld
Winkelgevel Antwerpen
Aktiesport
Costes2

Retail

Eén van de specialisaties van Veld Bouwmanagement ligt binnen de retail sector. Een huurder van een winkel- of bedrijfspand wil graag een eigen identiteit aan het pand meegeven door middel van de juiste inrichting en uitstraling. Kenmerkend voor retailprojecten is dat het vaak snel en efficiënt moet gebeuren. De tijdsplanning staat bijna altijd onder druk. Als zelfstandig en allround adviesbureau ondersteunen wij bij re-stylen, verbouwen of updaten van uw winkelpand.

Het managen van (ver)bouwtrajecten voor de retail sector

Wij zijn actief in projectbegeleiding, ondersteuning en uitvoer van bouw- en verbouwingswerkzaamheden. Wij managen het gehele traject van A tot Z bij de bouw of verbouw van winkelpanden. Onze hoogwaardige vakkennis en doelgerichte aanpak zorgt ervoor dat u het bouwproject volledig uit handen kunt geven. Van het aanvragen van vergunningen tot het opstellen en bewaken van de projectplanning. De wensen van u als ondernemer staan hierin altijd centraal.

Uw project in goede handen?

Voor meer informatie over de werkzaamheden en prijzen kunt u contact met ons opnemen. We spreken graag uw project door om te bekijken wat de mogelijkheden zijn.